Schriftelijk retour- en restitutiebeleid

TERUGZENDINGEN


Ons retourbeleid geldt voor 2 dagen. Als er meer dan 2 dagen zijn verstreken sinds we je pakket hebben ontvangen, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om te kunnen worden geretourneerd, moet je artikel ongebruikt zijn en in de staat verkeren waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Bepaalde soorten goederen kunnen niet worden geretourneerd. Zo kunnen bederfelijke waren zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen intieme of sanitaire producten, gevaarlijke materialen of stoffen, of brandbare vloeistoffen of gassen.

Andere artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:
* Cadeaubonnen
* Downloadbare software
* Bepaalde producten voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om je retourzending te voltooien, hebben we een kassabon of aankoopbewijs nodig.
Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant.

In bepaalde gevallen wordt slechts een gedeeltelijke terugbetaling verleend: (indien van toepassing)
* Boeken die duidelijke tekenen van gebruik vertonen
* CD's, DVD's, VHS-banden, software, videospelletjes, audiocassettes of vinylplaten die geopend zijn.
* Elk artikel dat niet in de originele staat is, dat beschadigd is of dat onderdelen mist om een reden die niet te wijten is aan een fout van onze kant.
* Elk artikel dat meer dan 2 dagen na levering wordt geretourneerd.
Restituties (indien van toepassing)
Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We laten je ook weten of je restitutie is goedgekeurd of geweigerd.
Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt je oorspronkelijke creditcard of betaalmethode binnen enkele dagen automatisch gecrediteerd.

Vertraagde of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je nog geen restitutie hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.
Neem vervolgens contact op met je creditcardmaatschappij, omdat het enige tijd kan duren voordat je terugbetaling officieel is geboekt.
Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak een verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je al deze stappen hebt doorlopen en nog steeds geen geld hebt teruggekregen, neem dan contact met ons op via fashionfamilystore@hotmail.com.
Sale- of promotieartikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen worden vergoed. Uitverkoop- of promotieartikelen helaas niet.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen artikelen die oorspronkelijk defect of beschadigd zijn. Als je het jouwe wilt vervangen door hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar fashionfamilystore@hotmail.com en stuur het artikel naar : TIMESNACH Atomiumplein 1/55 Acapulco 108/109, Brussel, 1020, België.

Geschenken
Als het artikel op het moment van aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar jou is verzonden, ontvang je een tegoedbon ter waarde van het geretourneerde artikel. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er per post een cadeaubon naar je toegestuurd.

Als het artikel op het moment van aankoop niet was gemarkeerd als een cadeau, of als de persoon die het cadeau heeft gegeven de bestelling naar hem/haar heeft laten opsturen met de bedoeling het later naar jou terug te sturen, sturen we het geld terug naar hem/haar en weet hij/zij dat je zijn/haar cadeau hebt teruggestuurd.
Verzending
Om je product terug te sturen, moet je het naar het volgende postadres sturen Atomiumplein 1/55, Brussel, 1020, België.

De verzendkosten voor het terugsturen van je product zijn voor jouw rekening. Deze worden niet terugbetaald. Als je een restitutie ontvangt, worden de kosten voor de retourzending in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die nodig is om je omgeruilde product te ontvangen variëren.

Als je een artikel verzendt met een waarde van meer dan €75, raden we je aan een traceringsdienst te gebruiken of je zending te verzekeren. We kunnen niet garanderen dat we het geretourneerde artikel ontvangen.