Gebruiksvoorwaarden

Deze website wordt beheerd door Fashionfamily. Overal op de site gebruiken we de termen "wij", "ons" en "onze" in verwijzing naar Fashionfamily. Deze website, met inbegrip van alle informatie, hulpmiddelen en diensten die via deze website beschikbaar zijn, wordt u, de gebruiker, aangeboden door Fashionfamily onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle hierin vermelde voorwaarden, bepalingen, beleidsregels en mededelingen.

Door onze site te bezoeken en/of iets van ons te kopen, neem je deel aan onze "Service" en ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende voorwaarden en bepalingen ("Algemene Voorwaarden", "Gebruiksvoorwaarden"), inclusief de voorwaarden, bepalingen en beleidsregels waarnaar wordt verwezen en/of waarnaar wordt verwezen met een hyperlink. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site, met inbegrip van maar niet beperkt tot personen die bezoekers, leveranciers, klanten, verkopers en/of contentproviders zijn.Lees deze Gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website opent en gebruikt. Door enig deel van de Website te bezoeken of te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Gebruiksvoorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden en bepalingen van deze overeenkomst, hebt u mogelijk geen toegang tot de Website of kunt u de diensten ervan niet gebruiken. Indien deze Gebruiksvoorwaarden als een aanbod worden beschouwd, is de aanvaarding hiervan uitdrukkelijk beperkt.

Elke nieuwe tool of functie die aan deze shop wordt toegevoegd, valt ook onder de Gebruiksvoorwaarden. Je kunt de meest recente versie van de Gebruiksvoorwaarden op elk gewenst moment op deze pagina raadplegen. We behouden ons het recht voor om elk deel van deze Gebruiksvoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door dergelijke updates en/of wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina van tijd tot tijd te controleren op wijzigingen. Als u de website blijft bezoeken of gebruiken na het plaatsen van wijzigingen, betekent dit dat u deze wijzigingen accepteert.
Onze winkel wordt gehost op Shopify Inc. die ons voorziet van het online e-commerce platform dat ons in staat stelt om onze producten en diensten aan u te verkopen.

DEEL 1 - GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE ONLINE SHOP

Door deze gebruiksvoorwaarden te accepteren, verklaart u dat u meerderjarig bent in uw regio, provincie of staat en dat u ons toestemming hebt gegeven om een minderjarige onder uw hoede deze site te laten gebruiken.

U mag onze producten niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden of wetten overtreden in uw rechtsgebied wanneer u de service gebruikt (inclusief maar niet beperkt tot auteursrechtwetten).

U mag geen wormen, virussen of andere code van destructieve aard overbrengen.

Een schending of overtreding van een van de Voorwaarden zal resulteren in onmiddellijke beëindiging van uw Services.